Notícies de Adolescents

Impacte psicològic de la COVID en els adolescents

dimecres, 10 març, 2021
Adolescents

Aquest març fa un any que la nostra societat està immersa en una crisi sanitària. Un any en el qual hem estat pendents de l'evolució d'aquest virus i que ens manté enganxats a uns noticiaris que no paren de bombardejar-nos amb una infinitat de dades.

Llegeix més

Soc adolescent i estic de quarantena

dilluns, 30 març, 2020
Adolescents, Psicologia

Aquests són dies difícils: no podem sortir, no podem veure els amics ni les amigues, tampoc a la parella, toca conviure amb tota la família a casa i seguir fent encara més deures de l’institut que abans. Ho sabem. Però des d’AtiaPsicologia ens hem volgut preguntar, com podem ajudar-te a portar-ho una mica millor?

Llegeix més

Als adolescents, tot els fa "pal"

dimecres, 17 abril, 2019
Adolescents

Tothom que sigui mare o pare d'un fill adolescent sap que els joves solen transitar per episodis llargs d'avorriment. Normalment això desperta angoixa i desesperació en els adults ja sigui perquè se'ls veu mancats de tota curiositat, bocabadats, apàtics, o pel temor que estiguin deprimits.

Llegeix més

GRUPS PER JOVES I ADOLESCENTS

dimarts, 9 abril, 2019
Adolescents

L’adolescència i els primers anys de joventut son una època especialment complicada. En aquesta edat, les noies i els nois estan immersos en mig de molts canvis, que sovint poden provocar estats de confusió i tristesa.

Llegeix més

El Bullying

divendres, 29 març, 2019
Nens, Adolescents

L'assetjament escolar o bullying constitueix, avui en dia, un dels principals problemes dels centres escolars, la freqüència dels quals a les aules –i fora d'elles-, ha experimentat un creixement exponencial en els últims anys.

Llegeix més

La depressió juvenil, un problema de la nostra societat

divendres, 15 juny, 2018
Adolescents

Gairebé el 30% dels joves espanyols sosté que ha tingut algun tipus de problema de salut mental durant l'últim any, i, pels símptomes que descriuen , un de cada cinc joves sofreix un quadre de depressió. Aquestes són algunes de les principals conclusions publicades en la premsa escrita el passat mes de Maig.

Llegeix més

Entendre el món dels adolescents

dimarts, 27 febrer, 2018
Adolescents

L'adolescència , definida per l'OMS com el període de creixement i desenvolupament humà que es produeix després de la infantesa i abans de l'edat adulta, és una època difícil pels qui la passen, però també per als pares.

Llegeix més