Notícies de Atenció psicològica

Alzheimer

dijous, 9 febrer, 2023
Atenció psicològica

L'Alzheimer és la demència més freqüent i té com a símptoma inicial i característic la pèrdua de memòria per als fets recents.

Llegeix més

SEPARACIÓ DE PARELLA: LA FAMÍLIA NO ES TRENCA

dijous, 9 setembre, 2021
Familia, Atenció psicològica

Un dels aspectes que suposa més patiment pels adults que decideixen separar-se i tenen fills en comú és imaginar l'impacte que això pot tenir en aquests.

Llegeix més

Bon Nadal

dilluns, 21 desembre, 2020
Atenció psicològica

Pocs pensàvem que al març anàvem a viure un any tan atípic, un any en què la majoria dels nostres plans s'han vist anul·lats o posposats. Un any en què hem hagut d'aprendre molt sobre la tolerància a la incertesa i a on el contacte físic entre persones s'ha hagut de substituir per paraules.

Llegeix més

Sabem estar sols?

dimarts, 10 març, 2020
Atenció psicològica

https://www.atiapsicologia.com/contacte Magda Sallés, psicòloga i directora d’ATIApsicologia, parla del sentiment de soledat en un article que Aure Ferran escriu per el diari ARA; "la soledat és un sentiment molt complex i aprendre a gestionar-lo és un dels grans reptes de la societat d’avui".

Llegeix més

Superar les pors

dilluns, 22 octubre, 2018
Atenció psicològica, Ansietat

La por és un mecanisme innat de defensa que s'activa davant la percepció d'un perill, que pot ser real o no.

Llegeix més

Transtorn Bipolar

dilluns, 15 octubre, 2018
Atenció psicològica

El trastorn bipolar és una malaltia mental que causa canvis extrems en l'estat d'ànim. És una patologia que afecta en com se sent, pensa i actua un individu.

Llegeix més

L'estrès pot passar factura


La psicologia defineix l'estrès com la resposta del sistema nerviós a un esdeveniment o a una situació que es percep com una amenaça . El cos humà respon a aquestes situacions activant el sistema nerviós i algunes hormones.

Llegeix més

Benvinguts al Blog d’ATIA

divendres, 24 novembre, 2017
Atenció psicològica, Atenció Psiquiatrica

ATIA , atenció terapèutica infantil i d’adults, és un centre d’atenció psicològica per a nens, adolescents, adults i gent grans, que obre les portes a tota persona que tingui problemes personals, familiars, de parella o laborals.

Llegeix més