Benvinguts al Blog d’ATIA

24/11/2017
Atenció psicològica, Atenció Psiquiatrica

ATIA, atenció terapèutica infantil i d’adults, és un centre d’atenció psicològica per a nens, adolescents, adults i gent grans, que obre les portes a tota persona que tingui problemes personals, familiars, de parella o laborals.

Un centre format per un equip de psicòlegs amb més de 15 anys d'experiència que treballem de manera integradora per flexibilitzar i atendre les necessitats de cada persona, comptem a més amb un servei de psiquiatria per a aquelles persones que necessiten atenció mèdica.

UN CENTRE CREAT A MIDA DE LES NECESSITATS DE LES PERSONES

Som rigorosos i responsables amb el que fem, estem en formació contínua i al dia de les publicacions. Per això hem decidit inaugurar aquest espai anomenat BLOG, a través del qual volem transmetre les nostres inquietuds, compartir els articles que ens interessen i escriure reflexions com a conseqüència de les nostres experiències com a professionals.

Sabem que el món de la psicologia i psiquiatria és un món desconegut per a molta gent. Mitjançant el BLOG, volem arribar a totes aquelles persones que estan interessades o que tenen curiositat en la cura del seu benestar emocional i no saben a on anar. El nostre objectiu és crear un espai per oferir respostes des d’un punt de vista relaxat i sense compromís.

 

Equip d'ATIA, psicologia i psiquiatria Barcelona