Gestió d’Equips, Anàlisi del Rol i Lideratge

22/02/2018
Gestió Equips

La sexta edició del Programa de Desenvolupament d’Equips sallesGRUP ha finalitzat amb èxit completant tots els seus cursos.

Mitjançant els diferents espais proposats hem anat realitzant la tasca d’aprendre per l’experiència sobre la Gestió Eficaç d’Equips, l’Anàlisi dels Rols i el Desenvolupament del Lideratge.

Hem recreat la vida organitzacional a petita escala i hem viscut en ella tots els element d’una empresa; la gestió del temps, la tasca, els rols, el lideratge, la col·laboració, la competència i la comunicació en els equips de treball.

La vivència del curs ha estat intensa però molt enriquidora i ens ha desvelat la magnitud de les emocions que, en moltes ocasions i sense ser-ne conscients, ens governen i ens determinen. Aquestes son, a més a més, el motor del conflicte i la confusió, però també el motor de la productivitat i la creativitat.

En definitiva, ens hem adonat que el forma part d’una organització influeix en la nostra manera d’experimentar les relacions, el lideratge, la autoritat i els rols.

 

Equip d'ATIA, psicologia i psiquiatria Barcelona