El dia internacional del llibre també per als nens

23/04/2018
Nens

Per celebrar el dia Internacional del Llibre, hem elaborat una selecció de lectures pels més petits de la casa. Es tracta d'una llista de llibres que poden servir com a eines per transmetre als nens valors i conceptes que de vegades són difícils d'explicar amb paraules.

Llibres d'1 a 3 Anys

La fesTeta. Una manera bonica i respectuosa d'acompanyar el deslletament, un canvi d'etapa que de vegades resulta difícil per a tots els membres de la família.

El pollastre Pep vol jugar. L'èxit d'aquest llibre resideix en la seva senzillesa, en la interacció del nen amb el personatge i en la complicitat. Els nens gaudiran d'aquest llibre gràcies als pop-ups.

Baby-pop. Un imprescindible per a futurs papàs, futurs germans o nens curiosos. Es tracta d'un llibre que mostra l'embaràs mes a mes, com va creixent el futur bebè amb il·lustracions precioses.

Un dia perfecte. Amb frases curtes en forma de vers aquest conte d'inspiració Montessori narra com transcorre un dia d'estiu. Els protagonistes conviden als nens a compartir un dia en el qual poden gaudir fent tot el que els agrada. Ens ensenya la capacitat de viure l'aquí i ara.

Llibres de 3 a 6 anys


Petita en la jungla. Un conte tendre i amb tocs d'humor. Ens narra la història d'una petit mico que està encantada de viure en la jungla però que de vegades se sent exclosa per ser tan petita.

OH!, un llibre amb sons. Un llibre aparentment silenciós però que està ple de sons, que cobraran vida gràcies a la participació del petit lector. Llibre interactiu que ens farà cantar, rugir, murmurar, discutir, riure i inventar nous llenguatges.

La casa dels ratolins. La Casa dels Ratolins és un lloc màgic i ple de sorpreses. A través de la curiositat de Sam i Julia els nens viuran un munt d'aventures

Daniela pirata. Fantàstic conte per trencar estereotips i denunciar el masclisme. Daniela vol ser pirata i capità.

Endevina com t'estimo. Bonica i tendra història per parlar de l'amor i els sentiments amb els nostres fills. A través d'aquesta dolça història, els nens entendran que l'amor és alguna cosa difícil de mesurar, i que per molt que intentem trobar la manera de descriure la grandària dels nostres sentiments, no sempre ho aconseguirem.

El monstre de colors. El monstre de Colors no sap què li passa. S'ha fet un embolic amb les emocions i ara li toca desfer el garbull. Una història senzilla i divertida, que introduirà a petits i a majors en el fascinant llenguatge de les emocions, ensenyant-los a identificar-les i posar-los nom.

Anem a caçar un ós. Endinsar-se en la lectura d'aquest conte és obrir una porta a la imaginació, el suspens i l'aventura que sens dubte emocionarà als més petits.